Poslovni imenik
vijesti
danas
zanimljivosti
InfoTech
Humor
 
kolumne
Stričeva kuharica
Kumina makrobiotika
Dobra glazba
Portreti
Osobni stav
Škovacera
Duplerica
Moja Pula
More
Dnevnik putnika
Guzo na putu
Off the record
Zdravlje
Odasvud pomalo
 
gradski vodič
događaji
restorani
zabava
povijest grada
spomenici
prijevoz
smještaj
 
Kliknite i vidite �ta se krije s druge straneDostava stanja brojila el.energije.

Interaktivni plan grada Pule - CROMAPSUred za katastar.
Pregled zemlji�nih knjiga.
Parentium - nezavisni portal grada Poreča
Kratke priče Laprdanje i pričanje, maštanje i sjećanja
UMJETNI POTOM PRAVI


Piše: Jadranka V.

Ljetovala sam u gradu koji nema nudističku plažu. A tako sam željela biti gola po danu na plaži. Znam, u toplesu, tangama je dopušteno i na nenudističkoj ("odjevenoj") plaži, no ja sam htjela biti baš posve gola.

Kako takvu ("golu") plažu nisam našla kilometrima uokolo (a nisam ni mogla jer je nije bilo), pregledala sam svaki metar obale, propješačila u potrazi za mjestom gdje nema nikoga - nijednog kupača, nijednog sunčača, smjestila sam se kraj jedne plaže, uz visoku željeznu ogradu. Najbliži kupači bili su svega tridesetak metara od mene, neke dvije žene, recimo pedesetogodišnjakinje.

Legla sam na žarko sunce. (Ma dobro, legla sam na ručnik.) Bilo je podne. Žene su ležale na ležaljkama, u hladu bora (no dobro, ili smreke, nisam baš naučila razliku).


Skinula sam se u donji dio kupaćeg kostima dok gornji dio nisam vadila ni stavljala na sebe (dakle without grudnjaka). Zavrnula sam rub gaćica jako (da "glume" tange) i legla na trbuh.

I mislila na seks, a bila sam sama. Nijednog frajera nigdje naokolo.

Zavučem ruku pod gaćice i trljam si klitoris. Svršila sam. Nečujno. Kad masturbiram, radim to nečujno.

Izvadim vibrator iz pretinca platnenog ruksaka. Lijepi prozirni vibrator. Navlažim picu vodom iz plastične boce, jednostavno je puštajući da mi teče niz picu, samo malo prstom pomaknuvši kupaće gaćice sa strane, da se ne smoče. Brzo gurnem vibrić u picu i jeknem ne gledajući žene na ležaljkama, ali kladim se da se me gledale. Počnem okretati vibrator... raditi njima lijevo - desno, kružno, nabijati na snažno u sebe zamišljajući pritom pravi seks, sa živim muškarcem.

Kad sam tako dvaput svršila, izvadim vibrator iz pice, poližem ga. Volim okus svoje pice. Polila sam picu vodom i nastavila ležati na ručniku. Sad je bilo vrijeme da se okrenem na leđa. Naslonim glavu na ruksak, ruke poduprem u laktovima, i gledam more ispred sebe. U moru nikoga, tek u daljini prođe poneki čamac, jedrilica, gliser, na kilometre daleko.

nastavak priče (Izvor: www.morsko-prase.hr)

13-05-2004: 95


13.05.2004.
Nemoguće ostvariti vezu prema bazi podataka!
povratakKratke priče