Poslovni imenik
vijesti
danas
zanimljivosti
InfoTech
Humor
 
kolumne
Stričeva kuharica
Kumina makrobiotika
Dobra glazba
Portreti
Osobni stav
Škovacera
Duplerica
Moja Pula
More
Dnevnik putnika
Guzo na putu
Off the record
Zdravlje
Odasvud pomalo
 
gradski vodič
događaji
restorani
zabava
povijest grada
spomenici
prijevoz
smještaj
 
Kliknite i vidite �ta se krije s druge straneDostava stanja brojila el.energije.

Interaktivni plan grada Pule - CROMAPSUred za katastar.
Pregled zemlji�nih knjiga.
Parentium - nezavisni portal grada Poreča
Kratke priče Laprdanje i pričanje, maštanje i sjećanja
Čovjek u ovoj Puli nema pravo biti ni dobre volje


Piše: Saša B.

Jebo ti pas mater,u ovoj usranoj Puli ni dobre volje ne možeš biti! Odmah te svi napadaju,odmah ti svi zavide,te na sve moguće načine pokušavaju da te dovedu u stanje slično njihovom,a to je – apatija! Ne znam što je to,da li je zbog love ili koji kurac krasni,no svijet je u ovoj Puli totalno poludio! Hodaš na primjer gradom sa slušalicama na ušima,jer, ne da ti se pozdravljat' tu izdrkanu gomilu koja puzi gradom ne bi li srela nekog poznatog pa da ga pila svojim problemima,hodaš dakle sa slušalicama,a kurcolika banda ti se sažaljivo smješka!! Zamisli!! I poznati i nepoznati!! Svi ti se sažaljivo smješkaju,misleći valjda: "Gle ovaj što je puk'o s tim slušalicama!" A ti se samo ne možeš rastati od" Metallice",koju si nažalost otkrio tek sa 33 godine u čmaru! Dođe mi da na majicu napišem: "Ko vam jebe mater,kreteni,nisam pukao,samo mi se non-stop sluša" Metallica"!!" I još bih na leđa napisao: "Odjebite s tim sažaljivim smiješkom običnici glupi,i, što mi,molim vas lijepo,buljite u leđa!?"

Onda sav dobre volje uletim u kafić u kojem svakoga dana pijem kavu i gdje skoro svakodnevno pustim pedeset lipa bakšiša,a tamo me dočeka moja omiljena


Konobarica,pogađate,loše volje,te mi onda jebe mater da zašto sam ja sad tu tako dobro raspoložen!? Možete li vi zamisliti taj užas!? Još mi vraća onih pedeset lipa manče,kao prebijesna je danas da bi uzela manču! Ja ni da čujem o nekakvom vraćanju,te se onda borim još dobrih pet minuta s njom i molim je da mi ne pravi scenu,nego da uzme taj usrani bakšiš,jer ću ga inaće baciti ispod šanka,te ga više ni bog neće od tamo izvući! Plejada likova koja ulazi u kafić više je nego zanimljiva! Svi nešto gledaju,mjere,osvrću se okolo kao da su tajni agenti,a ja znam da nisu! Tek koji sretnik nešto i naruči,no to su samo najjeftiniji napici kao na primjer čista kava!! Pa tko još pije čistu kavu!? Oni,očito.

nastavak (Izvor: www.morsko-prase.hr)

31.05.2004.
povratakKratke priče štampanje broj čitanja:  3754 
PulaWireless

www.zutaminuta.com - vaš trajni glas na internetu.

Čistoća mora jadranskih plaža.

vremenska prognoza
Vremenska prognoza prema DHMZ
 
art & culture
foto galerija
razglednice
Art gallery
Poezija
Kratke priče
Borin bukvar
R&R priče i poezija
 
selo moje malo
Medulin
Premantura
Fažana
Bale
Valtura
 
Posjetite AQVARIVM na Fort Verudeli

Severino Majkus - slike, poezija i misaopretraživanje
upišite ključnu riječ: