Poslovni imenik
vijesti
danas
zanimljivosti
InfoTech
Humor
 
kolumne
Stričeva kuharica
Kumina makrobiotika
Dobra glazba
Portreti
Osobni stav
Škovacera
Duplerica
Moja Pula
More
Dnevnik putnika
Guzo na putu
Off the record
Zdravlje
Odasvud pomalo
 
gradski vodič
događaji
restorani
zabava
povijest grada
spomenici
prijevoz
smještaj
 
Kliknite i vidite �ta se krije s druge straneDostava stanja brojila el.energije.

Interaktivni plan grada Pule - CROMAPSUred za katastar.
Pregled zemlji�nih knjiga.
Parentium - nezavisni portal grada Poreča
Odasvud pomalo ?lanci sa svih strana i prijateljskih site-ova
PAKLENI ZIDIĆ

Iz bilježnice Robija K.

Dino je piljio u mene sa krvavim očima i dreknijo je: „Šta ti to bljezgariš, čoviče?! Da je meni tata pederinjo?!” Ja sam rekao: „Ne kaže se pederinjo, nego se kaže kvir!” Dino je viknijo: „Stvarno si kretenoid! Pa ako je moj tata kvir, kako bi onda ima mene, a? Aj to mi objasni!” Ja sam slegnijo ramenima i rekao sam: „Šta ja znam, jebate, možda ti je poštar mama?”

Piše: Viktor Ivančić

Mi ekipa smo sjedili na zidiću iza Zlajinog nebodera. Tu smo bili ja i moj drug Dino. Plus su bili oni Kane Šteta i Rino Sajla. Mi ekipa smo kopali nosove i prodavali smo zjake. Plus smo pljucali sa zidića da pogodimo sa slinčokom vrh od patike. Onda je Rino Sajla rekao: „Ruljo, ajmo se na nešto igrat, dosadno je za popizdit!” Kane Šteta je rekao: „Samo na šta, čoviče, sve smo se živo već izigrali!” Dino je rekao: „Mogli bi se igrat na Srba i Hrvata, to nismo odavno!”

Onda sam ja rekao: „To ti je glup predlog, Dino!” Dino je pitao: „Zašto je glup?” Ja sam rekao: „Zato šta je glup, ne da mi se sad objašnjavat! Kad je nešto glupo onda je glupo!” Dino je zapiljio se u mene i pitao je: „Šta si ti tako živčan, čoviče, a?” Ja sam rekao: „Ja uopće nisam živčan! Ne iznosim ja glupe predloge!” Dino je rekao: „Živčan si, čoviče! Misliš ako ti se mama jebe sa poštarom da nas onda moš tlačit!” Tu sam ja najprvo zinijo od ošamuta i nevjerice. Onda sam ja podviknijo: „Šta si reka?!” Dino je rekao: „Reka sam šta sam reka!” Ja sam pogledao koljački i dreknijo sam: „Šta si reka?!” Dino je raširijo ruke i rekao je: „Šta sad padaš s marsa, klipsone! Pa svi živi znaju da ti se mama jebe sa poštarom! Nije to razlog za nervozu!” Ja sam zaškripijo zubima i viknijo sam: „A znaš šta, Dino! A jebati pas sve živo i neživo!” Dino je rekao: „Eto, vidiš da si živčan!” Tu sam ja najprvo naperijo kažimprst prema Dinu. Onda sam ja rekao:

„Prvo i prvo, moja mama se ne jebe sa poštarom!” Dino je slegnijo ramenima i rekao je: „Pa dobro, ako ti oćeš tako virovat...” Ja sam rekao: „A jel znaš zašto?” Dino je pitao: „Zašto?” Ja sam rekao: „Zato šta se tvoj tata jebe sa poštarom!” Onda je Dino objesio usta. Tačno se vidilo da su ga spičili ošamut i nevjerica. Ja sam njemu rekao: „I plus svi živi znaju da ti se tata jebe sa onim barbom šta radi u trafiki!” Dino je stiskao ruke na zidiću i podviknijo je: „Znaš šta, Robi, stvarno tu mač sereš! Sereš tu mač, majkemi mile!” Ja sam rekao: „Dobro, ja serem, a ti se malo upitaj šta ti tata ide svako uru vrimena u trafiku kupit duvan i novine!” Dino je piljio u mene sa krvavim očima i dreknijo je: „Šta ti to bljezgariš, čoviče?! Da je meni tata pederinjo?!” Ja sam rekao: „Ne kaže se pederinjo, nego se kaže kvir!” Dino je viknijo: „Stvarno si kretenoid! Pa ako je moj tata kvir, kako bi onda ima mene, a? Aj to mi objasni!” Ja sam slegnijo ramenima i rekao sam: „Šta ja znam, jebate, možda ti je poštar mama?” Dino je graknijo: „Eto, jel vidiš kolko si glup!” Onda sam ja njemu rekao: „Dobro, ako sam ja glup, evo ti jedan mali test imteligencije!” Dino je rekao: „Aj baš da čujem!” Ja sam rekao: „Ako se moja mama jebe sa poštarom, šta je prljava neistina i izmišljotina, sa kim se onda jebe moj tata? A?” Dino je složijo facu od zbunjoze i rekao je: „Otkud ja znam, jebate! Ne držim mu ja sviću!” Ja sam rekao: „E pa jebe se sa tvojom mamom, prika!” Dino je urliknijo: „Molim?!?” Ja sam rekao: „Šta se sad praviš da ne razumiš! Tata mi se jebe sa tvojom mamom! Šta samo znači da bi moj tata mogao bit i tvoj tata!” Dino je škarpunijo se po obrazima i viknijo je: „Jesi ti pri sebi, čoviče božji?!” Ja sam rekao: „Zašto ja ne bi bijo pri sebi?” Dino je izdahnijo zrak iz usta i rekao je: „E pa znaš šta, Robi! Sve bi moga podnit, al ne bi moga podnit da mi ti budeš brat!” Ja sam pitao: „A zašto ne bi? Šta sam ja, neki bolesnik?” Dino je rekao: „Zato šta sam ti uskoro mislijo jebat sestru!” Tu je meni pala mrakuša na oči. Ja sam skočijo sa zidića i arlauknijo sam: „Damjanu?! Ne diraj mi se u Damjanu, jebemliti mliko materino! Damjanica još ne ide uškolu, pendofilčino jedna!”

Dino je beljio mi se sa zidića i govorijo je: „Je, je, jebaću ti sestru kad tad!” Ja sam drečao: „Ne diraj mi se u Damjanu, pendofilu jedan bolesni! Ona je još mala! Žigericu ću ti izvadit ako se u nju nastaviš dirat!” Dino je rekao: „Šta je, šta si se usra! Ja tebi ne mogu reć da ću ti jebat sestru, a ti meni moš govorit da je tvoj tata jeba moju mamu!” Ja sam rekao: „To je i tvoj tata, glupsone!” Dino je skočijo sa zidića i viknijo je: „Nije, laživče jedan laživi!” Ja sam fljasnijo se po čelu i rekao sam: „A je, tačno, tvoj tata se jebe sa poštarom i trafikantom!” Dino je naperijo prst prema meni i zarežao je: „A znaš šta, a prokiniću te šakom ako mi još jednom rekneš da mi je tata pederinjo!” Ja sam izbeljio se prema njemu i govorijo sam: „Pederinjo! Pederinjo! Pederinjo!” Tu je Dino zalaufao se prema meni i viknijo je: „A pizdaliti materina, saću ti rascopat facu!” Ja sam dignijo šake i dreknijo sam: „Aj dođi, aj dođi! Puntaću te nogom da će ti criva izletit na usta!” Dino je mene gurnijo i viknijo je: „Oči ću ti iskopat, jebemliti krvavu nedilju!” Ja sam skupijo bovan sa zidića i dreknijo sam: „Aj dođi, aj dođi! Kad te zdimim sa bovanom u sljepočnicu moš si odma grob iskopat!” Samo onda su Kane Šteta i Rino Sajla uletili između mene i Dina da nas razdvoje. Kane je viknijo: „Dosta, ekipa, dosta! Nemojmo da sad završi sa cipačinom!” Rino je viknijo: „Skulirajte se, jebemu jarca! Mir, mir, niko nije kvir!” Onda smo se ja i Dino razdvojili. Onda smo mi sjeli nazad na zidić i gledali smo se mrzilački. Onda je Kane nama rekao: „Dosta više sa karačinom, jebaga led! To je sve od dosade! Ajmo se rađe na nešto igrat...” Rino je rekao: „Dobro kaže Kane... Samo na šta bi se mogli igrat?” Kane je rekao: „Šta ja znam, jebate... Možda ono šta je Dino reka, na Srba i Hrvata?” Dino je nasmjehuljijo se sa zidića i rekao je: „E jebiga, to smo se Robi i ja već izigrali!”
Rino Sajla je piljio u nas sa zinutim ustima. Kane Šteta je piljio u nas sa zinutim ustima. Onda je Rino Sajla kolutačijo sa očima i vrtijo je glavom. Onda je Kane Šteta kolutačijo sa očima i vrtijo je glavom. Onda je Rino Sajla nama rekao: „A u kua! Stvarno ste pizdunjerosi!” Onda je Kane Šteta nama rekao: „Ne da ste pizdunjerosi, nego ste pizdunjerosi na kvadrat!” Ja sam pitao: „Zašto bi bili pizdunjerosi?” Kane je podviknijo: „Pa šta niste rekli i nama dvojici da se uključimo?!” Ja i Dino smo se nakeserili i rekli smo: „Ne igramo se sa Slovencima!”

Robi K. (IIIa)

21.02.2009.
Nemoguće ostvariti vezu prema bazi podataka!
povratakOdasvud pomalo