Poslovni imenik
vijesti
danas
zanimljivosti
InfoTech
Humor
 
kolumne
Stričeva kuharica
Kumina makrobiotika
Dobra glazba
Portreti
Osobni stav
Škovacera
Duplerica
Moja Pula
More
Dnevnik putnika
Guzo na putu
Off the record
Zdravlje
Odasvud pomalo
 
gradski vodič
događaji
restorani
zabava
povijest grada
spomenici
prijevoz
smještaj
 
Kliknite i vidite �ta se krije s druge straneDostava stanja brojila el.energije.

Interaktivni plan grada Pule - CROMAPSUred za katastar.
Pregled zemlji�nih knjiga.
Parentium - nezavisni portal grada Poreča
Škovacera Gradske spike i svega pomalo
Royal uzvraća udarac


Danas evo i reakcije Royal mirovinskog osiguranja na jučerašnju vijest.
Kako smo dobili tako i objavljujemo.

Poštovani,

na web stranicama www.Pula-online.com objavljeno je prekjučerašnje (19.09.) priopćenje za javnost Hanfe pod naslovom "Hanfa: Royal mirovinsko osiguranje posluje nezakonito". Želim Vam skrenuti pozornost da je Royal mirovinsko osiguranje d.d. jučer, 20.09., odgovorilo na priopćenje Hanfe koje je objavila Hina, a ubrzo potom i svi web portali na kojima je objavljena navedena vijest te Vas molim da ga i Vi na vašim stranicama u cijelosti objavite .

Dostavljam Vam jučerašnje izvješće Hine: vidi u nastavku


Royal mirovinsko osiguranje tvrdi da posluje zakonito i sigurno
20.9.2006.

Royal mirovinsko osiguranje d.d. priopćilo je danas kako "razumije zabrinutost Hrvatske agencije za nadzor financijskih usluga (HANFA) u vezi nadzora nad poslovanjem Društva, ali želi naglasiti da Agencija, kako i navodi u svom jučerašnjem priopćenju, nije nadležna za nadzor Royal mirovinskog osiguranja čije je poslovanje u području strukovnog mirovinskog osiguranja".

Royal mirovinsko osiguranje reagiralo je na jučerašnje priopćenje Hanfe u kojem se navodi da djelatnost Royal mirovinskog osiguranja d.d. nije usklađena sa zakonom i da to društvo svoju djelatnost nuđenja i prodaje takozvanih 'mirovinskih programa' obavlja unatoč činjenici kako za tu djelatnost nema licencu niti valjanu zakonsku osnovu i da posluje nezakonito.

Iz Royal mirovinskog osiguranja u današnjem priopćenju podsjećaju da je dokup mirovine općeprihvaćen i podržan model od strane socijalnih partnera koji već šesnaest godina koristi više tisuća umirovljenika u Hrvatskoj. Od osnutka, ističu, Društvo uredno i na vrijeme isplaćuje mirovine, poštujući pri tome pravila struke i zakonske obveze.

"Premda trenutno ne postoji zakonski okvir koji bi regulirao poslovanje strukovnih mirovinskih osiguranja, vjerujemo da će priopćenje Agencije ubrzati njegovo donošenje, sukladno obvezama Republike Hrvatske da svoje zakonodavstvo uskladi s pravnom stečevinom Europske unije", navode iz Royal mirovinskog osiguranja.


21.09.2006.
Nemoguće ostvariti vezu prema bazi podataka!
povratakŠkovacera